Ndërtim e-Shop

Shisni produktet tuaja gjatë orëve që flini

 Ndërtim e-Shop

Shisni produktet tuaja gjatë orëve që flini

Konsumatorët gëzojnë të blejnë nga shtëpia, nga puna, dhe madje edhe nga celulari i tyre. Çdo orë të ditës. Atyre ju pelqen të shikojnë dhe krahasojnë. Ata refuzojnë lehtë dhe besojnë me vështirësi. Dyqani juaj e-shop duhet të jetë në gjendje ti bindë ata për kredibilitetin tuaj brenda disa sekondave. Detajet në pamjen dhe funksionalitetin e eShop me të vërtetë bëjnë një ndryshim. Ndërtimi i nje dyqani, i cili arrin të shesë prodhimet tuaja vetë, nuk është nje çështje e thjeshtë.

Krijim e-shop utilitar dhe funksional

Qëllimi i ndërtimit të e-shop është, që të mund të blihet online, pa asnjë hezitim, madje edhe nga përdoruesit më pak njohuri rreth internetit. Prandaj, dhe në eShop që ne prodhojmë dominon dizajni i bukur por i thjeshtë, me theks të veçantë në thjeshtësinë për përdoruesit.

Përvoja që kemi fituar nga reklamimi në Google i dhjetra eshop të klientëve tanë dhe duke parë cila dizajn dhe opsione operacionale japin rezultatin më të mirë, na jep mundësinë për të hartuar eShop, i cili drejton përdoruesin në blerjen e produktit, ashtu siç bën një shitës në një dyqan. Përzgjedhja përfundimtare është gjithmonë nga përdoruesi. Por ne mundemi ti ofrojmë lehtë të gjithë informacionin e nevojshëm për të zgjedhur produktin, ti krijojmë rrugën e hapur për të paguar dhe ti garantojmë që ata do të blejnë në mënyrë të sigurtë.

Me ne ju mund të jeni i sigurt se investimi juaj do të shpërblehet

Ne kemi përvojë të gjerë në krijimin e eShop-eve të çdo lloji. Nga ndërtimi i eShop me pak kategori deri në eShop me mijëra kode produktesh të ndryshme. Çfarëdo që të jetë produkti juaj, ne mund të projektojmë zgjidhjen e drejtë për të shitur në internet. Sistemi i menaxhimit të përmbajtjes që ne japim është shumë i thjeshtë për t’u përdorur, kështu që ju lehtë mund të konfiguroni produktet tuaja dhe të kontrolloni shpërndarjen e tyre. Dorëzimi i një eShop, funksional dhe të shpejtë, është vetëm hapi i parë që ju bëni me ne. Ne do të jetmi vazhdimisht pranë jush, duke siguruar mbështetje për çdo problem që mund të lindin dhe duke ju këshilluar për mundësitë e shumta që ju ofrohen për të promovuar produktet tuaja në internet.

PAKETA TË GATSHME PËR NDËRTIM E-SHOP

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lista e Çmimeve