EMAIL MARKETING

Keni informacion aq sa duhet për email marketing apo thjesht “dërgoni email”?

Krijoni shitje që përsëriten

Email marketing është një mënyrë e thjeshtë dhe ekonomike për të qëndruar në kontakt me klientët tuaj dhe të gjeneroni shitje të përsëritura. Megjithatë për të arritur këtë, duhet që email-at tuaj të ndjekin konceptin specifik të projektimit dhe të kenë një pamje profesionale. Në të njëjtën kohë, ju duhet të përmbushin disa kërkesa teknike për t’u siguruar që ato të arrijnë destinacionin e tyre dhe nuk do të mbërrijë në dosjen me spam emails dhe gjithashtu do të shfaqen saktë pavarësisht email client që përdor marrësi.

Keni informacion aq sa duhet për email marketing apo thjesht “dërgoni email”?

Çdokush mund të shkruaj dhe dërgoj një email ose një buletin. Por Email marketing, është shumë më tepër se kaq.

  • Keni informacion se si të parandaloni parjen si spam të email-eve tuaja në filtrat e serverave?
  • Keni pyetur veten se sa prej marrësve tuaj në listë kanë hapur email tuaj?
  • Mbani shënim se sa nga marrësit i panë email-at apo kontaktuan me ju apo kanë blerë ndonjë nga produktet në faqen tuaj te internetit?
  • Keni parë nëse email-at tuaj shfaqen qartë në outlook, në hotmail, në gmail, në yahoo etj?
  • Keni krijuar një mënyrë alternative për të shfaqur email-at tek ata që kanë zgjedhur të mos shfaqen imazhe në inbox të tyre?
  • Keni informacion se në cilat pjesë të email-it që ju dërgoni bënë klik marrësit?
  • Cila është koha më e mirë e ditës për të dërguar email-at tuaj?
  • Keni informacion për pasojat që mund të ketë në biznesin tuaj dërgimi i email-eve spam?

Ne kemi përgjigjet për të pasur fushata juaj e email-ave rezultatin e duhur

Të gjitha këto pyetje dhe shumë më tepër që ngrihen për të pasur email-at që ju dërgoni efekt real, duhet të përgjigjen, por nuk është nevoja që të angazhoheni ju. Ju mund të bëni dërgimin e email-ave një vegël reale për biznesin tuaj dhe të gjeni atë që ju intereson klientëve tuaj. Mjafton të na kontaktoni dhe të na besoni krijimin dhe menaxhimin e fushatës tuaj të postës elektronike(email).