Ndërtim Website

Krijimi i një faqe interneti, është hapi juaj i parë drejt botës së mundësive

Ndërtim Website

Çfarë prisni ju nga faqja juaj e internetit?

Faqja e internetit e kompanisë tuaj është imazhi juaj për botën dhe klientët tuaj të ardhshëm. Çfarëdo të jetë fusha e punës tuaj, një website i thjeshte i lirë krijon imazh të keq për kompaninë dhe shërbimet tuaja, pengon klientët e ardhshem të lidhen me ju, duke shkaktuar dëme të përditshme pa e kuptuar. Në anën tjetër, një faqe interneti moderne dhe elegante është një investim që do të qëndrojnë përgjithmonë dhe do ju ndihmojë të zbuloni mundësitë reale që ekzistojnë në internet, duke krijuar përfitime të shumta të kostos së saj origjinale. Prandaj jepini ndërtimit të faqes tuaj të internetit rëndësinë që me të vërtetë e meriton.

Web design modern që jep rezultat

Në çdo website që ne ndërtojmë, analizojmë në çdo kohë, njohuritë e ndryshme dhe përvojën e njerëzve që kanë një pasion për atë që bëjnë. Zgjidhjet web design që ne propozojmë kanë një ekuilibër mes origjinalitetit vizual dhe grafikës së mirë-projektuar, thjeshtësi për përdoruesit dhe motorët e kërkimit, duke kombinuar funksionalitetin, shpejtësinë dhe sigurinë.

  • Është shumë e lehtë dhe miqësore për t’u përdorur.
  • Mbështet përmbajtje në shumë gjuhë.
  • Me një gamë të madhe të funksioneve dhe aftësive.
  • Zgjerohet lehtësisht me ndonjë funksionalitet të ri që ju dëshironi në të ardhmen, pa pasur nevojë për të ndërtuar faqen tuaj nga e para.
  • Siguron lidhje me sistemet e jashtme (p.sh. ERP)
  • Është e zhvilluar me teknologjinë e fundit, duke siguruar shpejtësinë dhe sigurinë.

Krijimi i një faqe interneti, është hapi juaj i parë drejt botës së mundësive

Duke na besuar në ndërtimin e website-it tuaj, ju mund të jeni i sigurt jo vetëm se ajo do të jetë e bukur dhe konkurrente, por që ajo do të drejtojë përdoruesit saktësisht ku ju dëshironi të arrijnë. Nuk ka rëndësi nëse jeni duke ndërtuar faqe interneti statike apo dinamike, dyqan online (Eshop), sistem rezervimi për hotele apo portal elektronik (portal)! Ne trajtojmë çdo faqe që ndërtojmë, si një sfidë të re, e cila duhet, mbi të gjitha, të shërbejë objektivat e biznesit tuaj.
Bashkëpunimi ynë nuk përfundon sapo dorëzojmë faqen tuaj të internetit. Ne mbetemi në anën tuaj, duke ofruar trajnime dhe mbështetje të drejtpërdrejtë teknike në çdo problem që mund të hasni. Ne nuk merremi ekskluzivisht vetëm me web design. Ofrojmë një gamë të plotë të zgjidhjeve inteactive të marketingut për çdo gjë që mund të ketë nevojë prania juaj në internet. Ne ju informojmë vazhdimisht për karakteristika të reja dhe sugjerojnë rrugën më të përshtatshme për të promovuar faqen tuaj (Reklamim në Google, SEO, Social Media Marketing, etj), kështu që investimi juaj të mundet të fitojnë vlerë më të madhe.
Ne do të jemi të lumtur të dëgjojmë kërkesat tuaja dhe t’ju informojmë rreth zgjidhjeve web design që ne mund t’ju ofrojmë. Na kontaktoni për të ndarë idetë dhe shqetësimet tuaja.

PAKETA TË GATSHME PËR NDËRTIM WEBSITE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lista e Çmimeve