ONLINE DISPLAY ADVERTISING

Jepini shtytje njohjes së Brand-it tuaj (Brand Awareness)

 Online Display Advertising

Jepini shtytje njohjes së Brand-it tuaj (Brand Awareness)

Display ose banner advertising është një nga më të përhapurat, mënyra tradicionale të reklamimit online. Ofron mundësi të shikimit përmes parullave të madhësive të ndryshme në portale të mëdha dhe faqet e internetit. Faturimi bëhet për çdo 1.000 parje të reklamës tuaj (CPM), pavarësisht klikimeve që janë bërë. Një përjashtim në këtë është parja e reklamave banners (images & display), nëpërmjet Google AdWords, në rrjetin Google (Google Content Network), ku egziston mundësia e faturimit për klikim (CPC).

Qëllimi i display advertising nuk është rritja e menjëhershme e shitjeve të një produkti apo një faqe interneti, por njohja e zgjeruar e juaj (brand awareness). Faktorët më të rëndësishëm për një reklamim të suksesshëm me banners janë:

1. Përzgjedhje e saktë e instrumenteve ku do të shfaqet reklama

Nevojitet një studim i kujdesshëm i demografis së faqes që ju zgjidhni për të reklamuar, sipas gjinisë ose moshës, në të cilët drejtohet produkti apo shërbimi. Do të duhet gjithashtu të plotësojë kriteret e cilësisë dhe përmbajtjes, që reklama juaj të ketë vëmendjen që meriton dhe nuk do kalojë pa u vënë re mes shumë reklamave dhe parullave të tjera. Së fundi, objekti i faqes së internetit që do të shfaq reklamat tuaja duhet të jetë sa më i përafërt në lidhje me produktin apo shërbimin që ju doni të reklamoni.

2. Cilësia e krijuesit të reklamave banners

Pasi reklama juaj shfaqet, përdoruesit lexojnë diçka që ju intereson. Krijimi i reklamave duhet të jetë i tillë që të mund të tërheq vëmendjen e tyre, me stil të vecantë dhe brenda disa sekondave të ju japë mesazhin që ju dëshironi.

3. Mbështetja e duhur e fuqisë reklamuese

Fuqia e display advertising shumfishohet kur kombinohet me search engine marketing. Sipas sondazheve, pothuajse 50% e përdoruesve të cilët shikuan një ad baner në fund do të bëjnë një kërkim rreth, kompanisë që reklamohet ose produktit që shfaqet. Pra, për të marrë përfitimin maksimal nga ekspozimi i reklamave tuaja nëpërmjet display advertising, duhet “të shfaqeni përballë tyre”, kur ata përpiqen për të ju gjetur. Prandaj është shumë efikase të plotësoni fuqinë tuaj reklamuese dhe me një fushatë reklamash në Google AdWords.

Përse të na zgjidhni për hartimin tuaj të media plan?


Bashkëpunojmë me faqet e internetit më të mëdha Shqipëtare dhe ndërkombëtare dhe agjencitë e mediave
, që përfaqësojnë një numër shumë të madh të portaleve në tregun shqipëtar dhe ndërkombëtar. Kështu mundemi të zgjedhim gjithmonë më të përshtatshmin për parjen tuaj online.

Dimë se si duhet të projektohet një Banner reklamash për të nxjerrë në pah më mirë mesazhin tuaj dhe për të rritur praninë tuaj online.

Ne i afrohemi në total shfaqjes tuaj online dhe ju drejtojmë në burimet që ne mendojmë se do të jenë më efektive për biznesin tuaj. Nuk bëjmë në vecanti display advertising por ne mbështesim të gjitha mënyrat moderne të parjes online (reklama në Google dhe Facebook, Email Marketing, etj).

Masim performancën e çdo reklame dhe paraqesim rezultatet me transparencë. Jemi të obsesionuar me efektivitetin e asaj që ne propozojmë dhe duam të dini sa herë që shfrytëzohet buxheti juaj për reklamat.

Ne jemi të bindur se mund të t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja, çfarëdo që mund të jenë ato. Kontaktoni me ne që të mësojmë më tepër rreth jush.