Perse te na zgjidhni ne

This is the default page custom subtitle

 • Përse të na zgjidhni ne

  • Ofrojmë shërbime të integruara
  • Zotërojmë nivelet më të larta të njohurive teknologjike
  • Krijojmë lidhje transparence dhe besimi me klientët tanë
  • Ofrojmë, plan pune, analiza pune dhe afate kohore projekti që ju jemi korrekt
  • Automatizojmë punën tonë duke ngushtuar koston përfundimtare
  • Ne ofrojmë lista çmimesh të qarta të nxjerra pas një analize të imtësishme

  Karakteristikat

  Ju mund të keni këdo nga këto karakteristika në faqen tuaj të re:

  • content management — ju dhe stafi juaj mund të shtoni përmbajtje të re (tekst, imazhe, dhe video) në web faqen tuaj, dhe të modifikoni përmbajtjen ekzistuese
  • user-generated content — të angazhoheni më mirë me vizitorët tuaj duke i lejuar ata për të shtuar përmbajtjen e tyre
  • site structure — të keni një numër të pakufizuar faqesh, të qasshme përmes një menuje navigimi organizuar mirë
  • image gallery — të ngarkoni dhe të shfaqni imazhe të shumta, dhe të shtoni imazhe për slideshows
  • secure contact — të lejojni vizitorët të lidhen me ju, pa ju dhënë atyre adresën tuaj të e-mail
  • news syndication — të ofroni RSS dhe Atom Newsfeeds, kështu që njerëzit mund të marrin automatikisht postime të freskëta
  • search — bëni të lehtë për vizitorët që të gjejnë atë çfarë ata janë duke kërkuar në faqen tuaj
  • SEO — përmbajtja e website-it tuaj do të jetë më i spikatur në renditjen search engine, dhe në këtë mënyrë më shumë e gjetshme nga konsumatorët e ardhshëm
  • FAQ section — zvogëloni shpenzimet tuaja mbështetëse duke i lejuar konsumatorët për të gjetur përgjigje për pyetjet e tyre
  • user registration — të ndërtoni automatikisht një listë marketingu nga vizitorët e website-it tuaj
  • access rights — lejoni vizitorë të caktuar të hzjnë në përmbajtje premium, ndoshta pasi ata kanë paguar një tarifë
  • surveys/polls — të merrni reagime të lirë nga të gjithë vizitorët ose vetëm nga përdoruesit e regjistruar
  • blog — rrisni trafikun në faqen tuaj te internetit (njerëzit dhe motorët e kërkimit) me blogun tuaj, ku ju mund të postoni lajme dhe opinione
  • forums — ndërtoni një komunitet online për të tërhequr perspektiva të reja dhe motorët e kërkimit, dhe të lejoni përdoruesit për të ndihmuar njëri-tjetrin, duke zvogëluar shpenzimet tuaja për mbështetjen e klientëve
  • mobile version — për të zgjeruar audiencën tuaj të mundshme duke mbështetur smartphones, tableta, dhe pajisje të tjera të lëvizshme
  • shopping cart — shisni produkte online
  • payment gateway integration — të lejoni klientët të blejnë nga ju duke përdorur kartat e kreditit (duke përdorur PayPal, Authorize.Net, etj)
  • instant notification — të merrni një konfirmim të menjëhershëm në internet pas blerjes nga secili klient
  • advertising revenue — të shfaqni reklama banner tuajat, ose të paguheni duke shfaqur reklama të kompanive të tjera, p.sh., Google AdSense
  • affiliates — bëni të lehtë për të tjerët për të promovuar produktet dhe shërbimet tuaja
  • internationalization — ofroni versionet e huaja-gjuhësore të faqes tuaj te internetit, për të zgjeruar bazën tuaj të konsumatorëve
  • database — ruani dhe shfaqni çdo informacion që ju dëshironi me siguri
  • traffic analysis — përdorni Google Analytics për të kuptuar dhe për të përmirësuar trafikun e konsumatorëve dhe bashkëbisedimet

  Pavarësisht se çfarë karakteristikash ju zgjidhni, faqja juaj e re do të jetë organizuar me kujdes, e shpejtë për tu shkarkuar, e thjeshtë për t’u përdorur, e lehtë për tu lundruar, dhe tërheqëse për konsumatorët.