TechnoDental.al

Produkte Dentare cilësore dhe me cmime konkuruese.

TechnoDental

Rreth projektit

Produkte Dentare cilësore dhe ekonomike. Ne besojmë se përgjegjësia jonë e parë nuk është vetëm për mjekët, por edhe infermierët, pacientët, për të gjithë ata që përdorin produktet tona. Në plotësimin e nevojave të tyre produktet që ne ofrojmë duhet të jenë të Cilësisë së Lartë.Category: Medical

Data: 01/03/2015

Klienti: TechnoDental

Vendodhja: Albania

Rating:VIZITO FAQEN E PROJEKTIT