SHËRBIME

Ne projektojmë Suksesin që kthehet në fitim duke ofruar zgjidhje në problemet tuaja!

Besojini vizionit tonë!

Ne nuk e konsiderojmë deklaratën e vizionit tonë si diçka që thjesht dekoron një mur në zyrë apo website dhe që duket e mirë për vizitorët, por si udhëzues parimor tonin çdo ditë.

Është mjaft e thjeshtë:

Për të qenë zgjedhja e parë e preferencave të konsumatorëve që kërkojnë për një shërbim të pakrahasueshëm i cili bazohet në një kombinim të përsosmërisë, të performancës dhe efektshmërisë ekonomike.

Klientët te parët

Ne zgjerojmë avantazhet për bizneset e vogla, të mesme, dhe të mëdha, duke iu dhënë atyre të gjitha mjetet, infrastrukturën dhe shërbimet që janë të nevojshme për të konkurruar në tregun global.

Para se të vendosni të krijoni Website-in tuaj...

Çfarë është Website dhe cili tip është më i mirë për Biznesin tuaj?

Ka shumë kategori për një Website (faqe interneti) dhe përdorimin e saj. Nga më të thjeshtat, të cilat përdoren thjesht si një broshurë elektronike (të tilla si broshura natyrore) deri te biznes i plotë në internet i cili vepron vetëm online.

a. Lloji më i thjeshtë që mund të jetë një website është “one page”, një faqe e thjeshtë me një përshkrim të kompanisë, disa foto dhe detajet e kontaktit. Përdorimi i një website të tillë është që të funksionojë si një broshurë reklamimi të cilën mund ta reklamojmë në një kartë biznesi apo nga gojë më gojë, që të mund të japim një informacion më shumë për konsumatorët e interesuar. Një tjetër përdorim shumë i rëndësishëm është kur duam të reklamojmë biznesin tonë në një faqe tjetër të mundemi të sigurojmë një lidhje (link) e cila dërgon të internetit drejt faqes tonë për më shumë informacion.

bPërshkrim i plotë i Biznesit, ky tip ju drejtohet atyre që duan të japin sa më shumë informacion që të jetë e mundur për vizitorët e website të tyre, duke krijuar një përmbajtje të mirë të tekstit që mund të identifikohet nga motorët e kërkimit si informata të dobishme për ata që kërkojnë informacion. Dhe përveç kësaj, sepse përmbajtja varet nga lloji i biznesit, një prezantim gjithëpërfshirës rrit shanset që vizitorët të kthehen në klient të vërtetë. Këto lloj zakonisht i preferojnë hotelet dhe pikat turistike të përgjithshme, por ndoshta bën edhe për biznesin tuaj.

c. Prezantim i integruar i shërbimeve dhe produkteve, ky tip ju drejtohet dyqaneve elektronike (e-shop), pasuri të patundshme, agjencive të udhëtimit dhe disa shërbime të avancuara Website-sh. Madhësia e një website të tillë është mjaft e madhe sepse ajo ofron për vizitorët shumë opsione funksionale dhe preferenca të ndryshme. Për shkak të kostos së lartë, duhet të merret shumë seriozisht në konsideratë nga ana e biznesit dhe të kuptojnë se investimi i vazhdueshëm në përmirësimin dhe reklamat është vendimtar për rrugën drejt suksesit, përndryshe kostot fillestare të ndërtimit do të shkojnë dëm.

d. (Custom Websites), në disa raste është e nevojshme që një faqe interneti të specializohet në funksione që pasqyrojnë disa kërkesa të veçanta. Ky lloj website kërkon shumë punë për tu krijuar dhe mund të jetë i papërshtatshëm nëse nuk ka burime të mjaftueshme në forcën e punës, ose për arsye të interesave të tjera të kompanisë. Kostoja për një website të tillë fillon shumë e lartë dhe vazhdon të rritet sepse mbështetja teknike dhe mirëmbajtja është plotësisht e nevojshme.

Kush janë përfitimet?

Shumica me të vërtetë nuk e dinë se çfarë do të fitojnë në qoftë se krijojnë një website për biznesin e tyre, dhe zakonisht e bëjnë nga moda e kohës, apo se ata besojnë se do ju ofrojë atyre fitime të mëdha…automatikisht. Është për t’u habitur që konsumatorët nuk bëjnë as pyetjen më të thjeshtë dhe më thelbësore. Si psh, “Çfarë do të ofrojë një website në biznesin tim? “,”Do më ofrojë më shumë konsumatorë sesa kam tani? Dhe sa? “. Këto janë disa pyetje të thjeshta që duhet të bëjë dikush që nuk e njeh mirë këtë fushë.

Për këtë arsye, kriteri i vetëm i bizneseve zakonisht është vlera e produktit dhe shumë lehtë mund të refuzojë një ofertë nga dikush tjetër vetëm me këtë kriter. Pa dyshim ky është gabimi më i madh për të filluar një investim të tillë.

Përfitimi i parë për të krijuar një faqe interneti për biznesin tuaj është reklama. Për të zotëruar një hapësirë në rrjetin e internetit e cila do të funksionojë si një ekspozitë virtuale e arritshme për të gjithë. Ju duhet ta shihni atë si një zgjerim të biznesit tuaj e cila do të kërkojë punën dhe kujdesin e duhur që të ketë rezultate pozitive, dhe nuk është në vetvete një makineri automatike që sjell klientelë, por do të bëhet.

Çfarë duhet të dini

Gjëja e parë që duhet të bëni para se të vendosni se cilën kompani do të caktoni për të ndërtuar faqen tuaj të internetit, është që të bëni një hulumtim të tregut. Një gabim kritik që ju mund të bëni në këtë fazë është që të zgjidhni në bazë të çmimit më të ulët. Ideale do të jetë që të arrihet një kombinim i vlerës së mirë dhe prezantimit të denjë e cila nuk do të ketë asnjë ndikim mbi cilësinë.

Ndërtimi i një faqe interneti kërkon ekspertizë nga programues të aftë dhe web marketers, me disa vite eksperiencë, të cilët do ju këshillojnë siç duhet dhe me ndershmëri, se ky bashkëpunim nuk përfundon me përfundimin e ndërtimit. Përveç ndërtimit do të keni nevojë për mbështetje në disa fusha, përmirësime, produkte dhe shërbimeve të tjera. Dhe me siguri dëshironi të jeni në duar të mira.

Dallimi në cilësi nuk është vetëm në pamjen e faqes së internetit, por edhe në ato pjesë që nuk janë të dukshme për përdoruesit. Si strukturimi i saktë i kodit për të ndihmuar motorët e kërkimit për të “kuptuar” përmbajtjen më mirë dhe më shpejtë, mundësia për të pasur një mënyrë të lehtë për të bërë disa ndryshime ose përmirësime shpejt dhe me kosto të ulët, njohuritë e nevojshme për të arritur atë që ju kërkoni, konfigurimin i saktë i përmbajtjes së faqes që të jetë lehtësisht i arritshëm për të gjithë vizitorët. Të gjitha këto dhe shumë të tjerë janë kritike për suksesin e një faqe interneti dhe kërkojnë kohë dhe njohuri të veçanta. Prandaj një website i thjeshtë nuk mund të ndërtohet në dy ditë dhe të kushtojë 150 €, kjo është shenja e parë që ju të bini në kurth. Do të keni një faqe interneti që mund të mbulojë disa nevoja themelore, por perspektivat dhe performanca do të jenë të vogla.

Në sondazhin që do të bëni për kompaninë që do i ngarkoni krijimin e Website-it tuaj, duhet të keni kujdes këto:

 • Kontrolloni imtësisht punët që kanë bërë.
  Vëzhgoni nëse është i përdorushëm dhe i lehtë lundrimi në faqet e internetit si përdorues dhe nëse ju tërheq vëmëndjen për ta eksploruar. Pyesni disa prej pronarëve nëse ata janë të kënaqur.
 • Janë të specializuar?
  Mësoni nëse ata janë ekspertë dhe të përkushtuar për të ofruar këto shërbime. Si për shembull, Fotografi, puna e tij është për të bërë fotografi dhe është ekspert në atë profesion, por nuk mund të prodhojë dhe faqet e internetit. E njëjta gjë është edhe për zhvilluesit e Web-it, kjo është puna e tyre, jo fotografia.
 •  Sa përvojë kanë?
  Mund të jenë të aftë, por eksperienca luan një rol të madh në këtë fushë.
 • Njihuni me ata
  Bisedoni me ata para se të vendosni për të krijuar faqen tuaj, që të mundeni tju bëni atyre disa pyetje më shumë.

NE OFROJMË SHËRBIMEqë dallojnë për cilësinë e tyre

Ndërtim Website

Duke na besuar ne ndërtimin e website-it tuaj, ju mund të jeni i sigurt jo vetëm se ajo do të jetë e bukur dhe konkuruese, por edhe që ajo do të drejtojë përdoruesit saktësisht atje ku ju dëshironi të arrijnë…Më Shumë 

Reklama në Social Networks

Prania në rrjetet sociale është bërë një fakt i padiskutueshëm për të gjithë…Më Shumë 

Email Marketing Rezultativ

Keni njohuritë që nevojiten për email marketing…Më Shumë 

SEO

Përse SEO është shumë i nevojshëm për një website?…Më Shumë 

Ndërtim e-Shop

Konsumatorët gëzojnë të blejnë nga shtëpia, nga puna, dhe madje edhe nga celulari i tyre. Çdo orë të ditës. Ata pëlqejnë të shikojnë dhe krahasojnë. Ata refuzojnë lehtë dhe besojnë me vështirësi…Më Shumë 

Reklama Google AdWords

Pse Google AdWords është mënyra më efikase e reklamimit Online?…Më Shumë 

Online Display Advertising

Zgjedhja e saktë e instrumenteve ku do të shfaqet reklama?…Më Shumë 

Përse Ne

Përse të na zgjidhni ne?…Më Shumë 

Promovim Website

Rangimi i një faqe interneti në motorët e kërkimit, veçanërisht në Google Search, është aspekti më i rëndësishëm dhe jetik i një pranie të suksesshme online që ka për qëllim rritjen e biznesit tuaj në maksimum…Më Shumë 

Google Website Optimizer

A jep rezultatet që ju dëshironi faqja juaj e internetit?…Më Shumë 

Internet Strategy Perfekte

Ne ndajmë me ju strategjinë për arritjen e tyre…Më Shumë 

Lista e Çmimeve

Ofrojmë çmime konkuruese…Më Shumë 

ÇMIME PAKETASH PËR SHËRBIMEgjithmonë egziston një që i përshtatet nevojave tuaja

WebsiteKëtu mund të filloni

nga/250€

e-ShopKëtë duhet të zgjidhni

nga/490€

PromovimKjo ju nevojitet

nga/200€
responsive

ne projektojmë suksese

klientët tanë janë gjithmonë të lumtur!